Επιλέξτε κατηγορία

Πλατφόρμες Συγκριτικών Μετρήσεων

Nemo Invex

Το Nemo Invex είναι μία εξελικτική chassis-based λύση συγκριτικών μετρήσεων η οποία συνδυάζει ισχυρό, εύχρηστο λογισμικό και κλιμακωτό σχεδιασμό hardware για τη δημιουργία ανώτερου drive-test συστήματος για ασύρματα δίκτυα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

Nemo Outdoor

Το Nemo Outdoor είναι ένα laptop-based drive test εργαλείο το οποίο υποστηρίζει πάνω από 270 τερματικά και δέκτες σάρωσης από διάφορους vendors και για όλες τις κύριες τεχνολογίες δικτύου. Η μία ενιαία πλατφόρμα λογισμικού καθώς και η δυνατότητα «συναρμολόγησης» επιτρέπουν την προσαρμογή του προϊόντος στις ακριβείς σας ανάγκες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

Nemo Handy

Η οικογένεια προϊόντων Nemo Handy προσφέρει έξυπνες και διακριτικές λύσεις για διεξοδικές και προηγμένες μετρήσεις στο ασύρματο air interface και για mobile application QoS/QoE.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

Nemo Autonomous Probe

Το Nemo Autonomous εκτελεί αυτοματοποιημένες, μεγάλης κλίμακας μετρήσεις του air interface.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

Nemo Walker

Το Nemo Walker είναι ένα φορητό, ολοκληρωμένο σύστημα για την εκτέλεση πολλαπλών μετρήσεων το οποίο αποτελείται από ένα εύχρηστο και πρακτικό σακίδιο για τη μεταφορά, την τροφοδοσία και τη σύνδεση των συσκευών μέτρησης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

Nemo Walker Air

Nemo Walker Air για indoor συγκριτικές μετρήσεις των ασύρματων δικτύων.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

Nemo FSR1 Scanner

Ο Nemo FSR1 είναι ένας επαναστατικός, κλιμακωτός, ψηφιακός δέκτης σάρωσης ο οποίος παρέχει ακριβείς, αξιόπιστες και υψηλής ταχύτητας RF μετρήσεις των ασύρματων δικτύων σε πολλαπλές ζώνες και τεχνολογίες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

Nemo CEM Solution

Η λύση Nemo CEM είναι μια αυτόματη και δυναμική λύση για την παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο των κινητών υπηρεσιών από την οπτική γωνία του συνδρομητή. Αποτελείται από τις εφαρμογές Nemo Qmon & Qtest, οι οποίες εκτελούνται σε smartphones, και την back-end λύση Nemo Qview για ανάλυση και αναφορά.  

ΔΕΙΤΕ ΤΟ
Εμφάνιση 1 έως 8 (από 8 προϊόντα) Αποτελέσματα:  1 

IMAGE_BACK