Επιλέξτε κατηγορία

PIM Analyzers

iVA Cable & Antenna Analyzer

Η σειρά iVA - Cable & Antenna Analyzer είναι ένα προϊόν από την Kalelus όπου επιτρέπει την ακριβή μέτρηση VSWR/Return Loss, Cable loss και Distance-to-Fault (DTF). Το εύρος συχνοτήτων για τη σειρά iVA είναι από 690 έως και 2700 MHz.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

iPA Portable, Battery Operated PIM Analyzer

Η λύση iPA είναι ο πρώτος ΡΙΜ Test Αναλυτής ο οποίος λειτουργεί με μπαταρία και είναι αρκετά ευέλικτος ώστε να υποστηρίζει πολλαπλά σενάρια δοκιμών, όπως, έλεγχο στην κορυφή του πύργου, στη βάση του πύργου, στην οροφή και στο εσωτερικό των συστημάτων DAS (DistributedAntennaSystems).ΔΕΙΤΕ ΤΟ

iQA Portable PIM Analyzer

Η iQAσειρά των Passive Intermodulation (PIM) αναλυτών είναι μία πλούσια σε χαρακτηριστικά και υψηλής ισχύος λύση δοκιμής. Αυτός ο αποδεδειγμένα αναλυτής πεδίου επιτρέπει στους παρόχους δικτύων να βελτιώσουν την απόδοση των site τους βρίσκοντας και εξαλείφοντας τις passive intermodulation πηγές στο site της κυψέλης. Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει έναν ενσωματωμένο Η/Υ με διαισθητικό περιβάλλον με οθόνη αφής για την εκτέλεση των δοκιμών και για τη δημιουργία των αναφορών των sites.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

iHA Light-Weight, Portable PIM Analyzer

Η iHA σειρά των “Companion” Passive Intermodulation (PIM) αναλυτών είναι σχεδιασμένη για να συμπληρώνει τις υψηλής ισχύος iQA και iMT σειρές ΡΙΜ λύσεων δοκιμής. Αυτός ο χαμηλής ισχύος, εξαιρετικά φορητός αναλυτής είναι ένα ιδανικό εργαλείο για την ταυτοποίηση των θεμάτων της απόδοσης ΡΙΜ σε τοποθεσίες όπου η πρόσβαση είναι δύσκολη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

iAK Premium Accessory Kit

To iAK-0060A είναι ένα Passive Intermodulation (PIM) accessory κιτ δοκιμής το οποίο περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα στοιχεία που απαιτούνται για την επαλήθευση της λειτουργίας του εξοπλισμού δοκιμής και την εκτέλεση της δοκιμής ΡΙΜ σε συστήματα με 7-16 DIN και Type-N συνδέσμους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

iQA-110A Accessory Kit

To Passive Intermodulation (PIM) testing accessory κιτ περιλαμβάνει τα στοιχεία που απαιτούνται για την επαλήθευση της λειτουργίας του εξοπλισμού δοκιμής και την εκτέλεση της ΡΙΜ δοκιμής σε συστήματα με 7-16 DIN και Type-N συνδέσμους. Περιλαμβάνεται σκληρή θήκη μεταφοράς για την προστασία και τη μεταφορά των στοιχείων.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ
Εμφάνιση 1 έως 6 (από 6 προϊόντα) Αποτελέσματα:  1 

IMAGE_BACK