Όλες οι πληροφορίες και τα δεδομένα που εμπεριέχονται στην ιστοσελίδα www.vectortechnologies.gr αποτελούν ιδιοκτησία της Vector Technologies ΕΠΕ και των επίσημων συνεργατών της. 

Η ιστοσελίδα της www.vectortechnologies.gr δηλώνει ότι έχει καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την πιστότερη παρουσίαση της εταιρείας, των συνεργατών της και των προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχει.  Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή επιπλέον πληροφόρηση σχετικά με την εταιρεία μας και τις υπηρεσίες που παρέχει, παρακαλώ να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 210 6858008 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info(@)vectortechnologies.gr . 

Όλο το υλικό της ιστοσελίδας (λογότυπα της εταιρείας μας και των συνεργατών μας, εικόνες, περιγραφές προϊόντων, τεχνικά φυλλάδια κτλ) που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα www.vectortechnologies.gr υπάρχουν μόνο για την αποκλειστική χρήση των επισκεπτών της ιστοσελίδας και απαγορεύεται η οποιαδήποτε αντιγραφή ή αναπαραγωγή χωρίς τη συναίνεση της εταιρείας μας. 

Η ιστοσελίδα www.vectortechnologies.gr έχει το δικαίωμα να επεξεργάζεται, να εμπλουτίζει και να αλλάζει τους παρόντες όρους χρήσης χωρίς να υπάρχει κάποιου είδους προειδοποίηση.  

Πίσω