ΕΣΠΑ
DTC

Η DTC (Domo Tactical Communications) καινοτομεί εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια, αναπτύσσοντας κορυφαίες τεχνολογίες στον τομέα της επιτήρησης και της επικοινωνίας, οι οποίες διασφαλίζουν απρόσκοπτη λειτουργία σε οποιοδήποτε απαιτητικό περιβάλλον. Ο οίκος DTC παρέχει λύσεις που εξασφαλίζουν την σε πραγματικό χρόνο επίγνωση κατάστασης και επιτρέπουν την ασφαλή ανταλλαγή κρίσιμων για κάθε αποστολή πληροφοριών, σε ξηρά, θάλασσα και αέρα.

Ως παγκόσμιος ηγέτης στις τεχνολογίες ασύρματων επικοινωνιών, ο οίκος DTC συνεργάζεται με τις Ένοπλες Δυνάμεις, τις αρχές επιβολής του νόμου, τις αντιτρομοκρατικές υπηρεσίες και άλλες κυβερνητικές αρχές, καθώς και με κατασκευαστές ρομποτικών και αυτόνομων συστημάτων, στοχεύοντας στην ικανοποίηση των εξειδικευμένων αναγκών παρακολούθησης και επικοινωνίας,.

Το σύνολο των προϊόντων της DTC είναι πλήρως διαλειτουργικό, ώστε να σχηματίζεται ένα ασφαλές ολοκληρωμένο δίκτυο παρακολούθησης και επικοινωνιών – δυνάμενο να προσφέρει, σε πραγματικό χρόνο, έγκυρη και αξιόπιστη πρόσβαση πληροφοριών εικόνας, ήχου, τοποθεσίας και λοιπού αποδεικτικού υλικού. domotactical.com

Πίσω
.