Νέα Συνεργασία με τον οίκο Pontis EMC

Γκάμα Προϊόντων:
- Shielded Cameras
- Shielded Audios
- CCTV & Audio SystemsΝέα Συνεργασία με τον οίκο Bagela.
Ο κατασκευαστικός οίκος Bagela είναι ένας Ευρωπαϊκός οίκος ο οποίος έχει αποκτήσει διεθνή φήμη ως κατασκευαστής τεχνολογίας τοποθέτησης καλωδίων (cable laying technology), βαρούλκων ανανέωσης σωλήνων (pipe renewal winches) και ανακυκλωτών ασφάλτου (asphalt recyclers).

Το όνομα Bagela σημαίνει ισχυρή, δοκιμασμένη και ελεγμένη ποιότητα κατασκευής και αντοχής των προϊόντων, με βάση την καινοτόμο και μακρόχρονη τεχνολογία του οίκου.

Ο τελικός χρήστης επωφελείται από την δοκιμασμένη εμπειρία, την τεχνογνωσία και τα υψηλής ποιότητας προϊόντα με βάση τα Ευρωπαϊκά πρότυπα. Ο συνδυασμός του γερμανικού συστήματος της πιστοποιημένης παραγωγικής διαδικασίας, οι έμπειροι εργαζόμενοι και η ευέλικτη διοίκηση έχουν δημιουργήσει μια νοοτροπία που επικεντρώνεται σε καινοτομίες και αντανακλάται στην γκάμα των προϊόντων της εταιρίας.

Ενώ η καινοτόμος παραγωγική διαδικασία του οίκου παράγει εξαιρετική τεχνολογία - η οποία σε πολλές περιπτώσεις αφήνει τους ανταγωνιστές της πολύ πίσω - ο προσανατολισμός  στον πελάτη εγγυάται σίγουρη ποιότητα, σύντομες προθεσμίες παράδοσης και δέσμευση για την εκπλήρωση των μοναδικών του απαιτήσεων. www.bagela.de 

 


Νέα Συνεργασία με την mBRAUN.
Η Vector Technologies σας ανακοινώνει την συνεργασία της με τον οίκο mBRAUN Γερμανίας. Η mBRAUN έχει πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή λύσεων Glove Box για καθαρό περιβάλλον. 

www.mbraun.com


Νέα Συνεργασία με την Chroma

Η Vector Technologies σας ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον οίκο Chroma ATE Incorporated, όπου προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις με υψηλής ποιότητας όργανα μετρήσεως και υπηρεσίες στο χώρο ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών εφαρμογών.
H τεράστια γκάμα των προϊόντων της Chroma περιλαμβάνει:
- AC Electronic Loads - DC Electronic Loads - Battery Discharge Testers - Electrical Safety Analyzers - c-Si Solar Cell Testers κλπ. www.chromaeu.com 
Νέα Συνεργασία με την MPI Corporation.

H εταιρεία μας Vector Technologies, ξεκινάει μια νέα συνεργασία με την εταιρεία MPI. H MPI Corporation ιδρύθηκε το 1995 και συνεχίζει και αναπτύσσεται στον τομέα της βιομηχανίας χάρη στην εστίασή της στους πελάτες της, στη εξέλιξη της τεχνολογίας της, τις προηγμένες τεχνικές παραγωγής της και το customer support. 

Oι κατηγορίες προϊόντων της εταιρείας είναι:

Probe Cards

- Production LED Equipment

- Advanced Semiconductor Test Equipment 

(η MPI προσφέρει ένα μεγάλο εύρος probe systems τα οποία απευθύνονται στην παρακάτω αγορά και εφαρμογές:

Device Characterization for modeling, Failure Analysis, Design Verification, IC Engineering, Wafer Level Reliability κλπ)

- Eco-minded Thermal Products

www.mpi-corporation.comΣυνεργασία Vector Technologies & Huntron.


Η εταιρεία μας Vector Technologies, σας ανακοινώνει την συνεργασία της με τον οίκο Αμερικής Huntron.
O οίκος Huntron, ιδρύθηκε το 1976 και παρέχει λύσεις για  όργανα εντοπισμού σφαλμάτων/βλαβών πάνω σε ηλεκτρονικές πλακέτες με την μέθοδο της υπογραφής V/I (εφαρμογή χαμηλής τάσης και ρεύματος στην πλακέτα). Εκτός από τους trackers διαθέτουν επίσης Access Probes για αυτόματο έλεγχο τυπωμένων κυκλωμάτων καθώς επίσης και Integrated Test Systems. www.huntron.com
Πίσω