Νέα Συνεργασία με την εταιρεία B&K Precision

Για περισσότερα από 60 χρόνια, η B&K Precision Corporation χτίζει τη φήμη της για την αριστεία στο σχεδιασμό και την κατασκευή αξιόπιστων και οικονομικών οργάνων δοκιμών και μετρήσεων.

Η πλήρης πιστοποίηση από τον Διεθνή Οργανισμό Τυποποίησης (ISO 9001: 2015) αντικατοπτρίζει τη δέσμευση της εταιρείας για προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Η B&K προσφέρει μια πλήρη γκάμα γενικών οργάνων δοκιμών και μετρήσεων.

Τα βασικά προϊόντα περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τροφοδοτικά και ηλεκτρονικά φορτία συνεχούς ρεύματος, γεννήτριες σήματος (especially function and arbitrary generators), ελεγκτές εξαρτημάτων, παλμογράφοι, αναλυτές φάσματος, αναλυτές μπαταρίας, περιβαλλοντολογικοί μετρητές, καταγραφείς δεδομένων και πολύμετρα. 

www.bkprecision.com

 

Νέα Συνεργασία με την εταιρεία Sefram

Δημιουργήθηκε το 1947, η Sefram αναπτύσσει τις δραστηριότητές της στον τομέα των καταγραφέων.

Προσχώρησε το 1978 στο τμήμα δοκιμών και μετρήσεων του Schlumberger. Από τον Νοέμβριο του 2004, η εταιρεία είναι θυγατρική της BK Precision. Πιστοποιημένη κατά ISO 9001, η στρατηγική της Sefram είναι να φέρει στην αγορά καινοτόμα και υψηλής ποιότητας προϊόντα δοκιμών και μετρήσεων για ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές εφαρμογές.

Το χαρτοφυλάκιο προϊόντων της Sefram ταξινομείται ως εξής:

  • Recorders (thermal-, color pen-, paperless - recorders, XY plotters, transient recorders, dataloggers)
  • Field Strength meters (for digital and analog TV, Internet, Telephone, for terrestrial, cable distribution and SAT applications)
  • Test Instruments (DMMs, oscilloscopes, clamp-on meters, power clamp-on meters, signal generators, electrical testers, spectrum analyser, LCR meters, Component testers (Resistance, Capacitance), Environmental testers, DC electronic loads, Battery Analyzers)
  • ELDITEST   Test accessories (oscilloscope probes, differential probes, test leads, cables, coaxial adapters, power supplies)

www.sefram.com

 

 H Vector Technologies στη μάχη για τον περιορισμό της εξάπλωσης του Κορωναϊού.

Σημαντικός παράγοντας για την αποφυγή εξάπλωσης του ιού και για την προστασία των ατόμων που βρίσκονται στον ίδιο χώρο με μας, αποτελεί ο έγκαιρος εντοπισμός κάποιου που έχει ήδη προσβληθεί και ίσως να μην το γνωρίζει.

Ο εντοπισμός του ατόμου αυτού επιτυγχάνεται με θερμογραφικές συσκευές ανίχνευσης πυρετού που μπορούν να μετρήσουν – με ακρίβεια – τη θερμοκρασία των ανθρώπων από απόσταση, ώστε να αποφευχθεί να μετάδοση της νόσου.

Για την επιτήρηση μεγάλων χώρων όπου κινούνται πολλά άτομα ταυτόχρονα η θερμογραφική συσκευή ανίχνευσης πυρετού AGM SALUS-OA του οίκου AGM Global Vision επιτρέπει την ανίχνευση θερμοκρασίας των ανθρώπων από απόσταση 4 έως 9 μέτρα, με ακρίβεια 0,1 0C. 

Επιπλέον η συσκευή έχει τη δυνατότητα να κάνει καταγραφή του αριθμού των ατόμων που εισέρχονται στο χώρο, έτσι ώστε να λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα για να αποφεύγεται ο συγχρωτισμός.

Τοποθετείται είτε σε σταθερά στηρίγματα στο τοίχο ή την οροφή, είτε σε τρίποδα. Για τη λειτουργία του απαιτείται ένας κοινός προσωπικός Η/Υ.  

Πίσω