ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ/ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Πολιτική Επιστροφών

H εταιρεία μας Vector Technologies σας προσφέρει για αγορά μέσα από το eshop της προϊόντα που έχουν επιλεγεί με βασικό κριτήριο την άριστη κατάστασή τους, την καλή σχέση τιμής-ποιότητας και φυσικά, όλα τα προϊόντα αποθηκεύονται στις κατάλληλες συνθήκες ούτως ώστε να σας παραδοθούν σε άριστη κατάσταση, όπως στάλθηκαν από τον εκάστοτε κατασκευαστή οίκο.

Παραταύτα, μπορεί να υπάρξει περίπτωση να επιθυμείτε να επιστρέψετε κάποιο μηχάνημα εφόσον είναι ελαττωματικό ή δε λειτουργεί. Αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο μέσα σε διάστημα εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αποστολής του στον πελάτη.


Η διαδικασία είναι η ακόλουθη:

  • Μας ενημερώνετε με γραπτό μήνυμα για το πρόβλημα που παρατηρήσατε στο info@vectortechnologies.gr αναγράφοντας τον αριθμό της παραγγελίας σας στο θέμα του μηνύματος. Απαραίτητη προϋπόθεση αντικατάστασής του είναι να μας επιστραφεί ανέξοδα το εν λόγω προϊόν. Η αντικατάστασή του γίνεται μετά την παραλαβή του «ελαττωματικού» από την εταιρεία μας Vector Technologies.

 

  • Όλες τις επιστροφές συνοδεύει απαραίτητα η απόδειξη λιανικής. Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου πρέπει η επιστροφή να γίνεται με δελτίο αποστολής.

Ακύρωση Παραγγελίας

  • Σε περίπτωση ακύρωσης παραγγελίας ενώ έχει παραληφθεί από τον πελάτη το μηχάνημα, θα πρέπει να είναι αχρησιμοποίητο και στην αρχική του κατάσταση. Η επιστροφή του προϊόντος στην εταιρεία μας θα επιβαρύνεται με έξοδα του πελάτη/ αγοραστή.
  • Σε περίπτωση χρήσης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής του συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  • Όλες τις επιστροφές συνοδεύει απαραίτητα η απόδειξη λιανικής. Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου πρέπει η επιστροφή να γίνεται με δελτίο αποστολής.
  • Σε περίπτωση ακύρωσης παραγγελίας του πελάτη πριν παραλάβει το προϊόν, παρακρατείται το 10% του συνολικού ποσού της παραγγελίας που πραγματοποίησε ο αγοραστής για τραπεζικά και λογιστικά έξοδα.
  • Για τη διαδικασία ακύρωσης της παραγγελίας θα πρέπει στείλετε email στο info@vectortechnologies.gr.

 

Επιστροφή Χρημάτων σε περίπτωση ακύρωσης παραγγελίας ή επιστροφής προϊόντων

  • Όλες οι επιστροφές χρημάτων γίνονται είτε με πίστωση του λογαριασμού του πελάτη (σε περίπτωση που έγινε κατάθεση), είτε  με πίστωση της κάρτας του μέσω της οποίας έγινε η αρχική είσπραξη. Η Vector Technologies δεσμεύεται η επιστροφή να γίνεται το συντομότερο δυνατόν. Ανάλογα με τον τρόπο επιστροφής των χρημάτων, η διαδικασία θα ολοκληρώνεται σε διάστημα από 1 έως 4 εργάσιμες ημέρες.
Πίσω