Η εταιρία Vector Technologies ιδρύθηκε σαν ένας σημαντικός προμηθευτής οργάνων και μετρητικών συστημάτων, ειδικευμένος στις πωλήσεις, το marketing, την τεχνική υποστήριξη και το after sales service προϊόντων υψηλής τεχνολογίας.

Σήμερα η εταιρεία Vector Technologies αναγνωρίζεται ως μια πρωτοπόρος και μια από τις πιο εξειδικευμένες εταιρείες της εγχώριας αγοράς. Η εταιρεία, η οποία έχει πιστοποιηθεί με το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2015, κατέχει σημαντική και σε βάθος εμπειρία, ακόμα και στις πιο εξειδικευμένες εφαρμογές και προσφέρει καινοτόμες λύσεις και μετρητικά συστήματα στην αγορά των τηλεπικοινωνιών και της ηλεκτρονικής.

Με νέα οργανωτική δομή και συνεχώς προσανατολισμένοι στις τεχνολογικές καινοτομίες, έχουμε τη δυνατότητα να επιτύχουμε ακόμα μεγαλύτερη αποδοτικότητα στις παρεχόμενες υπηρεσίες και να βοηθάμε τους πελάτες μας στην επιλογή της βέλτιστης λύσης που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους.

Η αποστολή μας εναπόκειται στο να παρέχουμε στους πελάτες μας τις σωστές λύσεις για τις ιδιαίτερες απαιτήσεις τους, συνδυάζοντας πάντα την ανώτατη ποιότητα σε προσιτές τιμές.

Η στρατηγική μας είναι οι συνεργασίες με διεθνώς πρωτοπόρους προμηθευτές, μαζί με την υψηλή τεχνογνωσία των ανθρώπων μας και αποτελεί εγγύηση της ποιότητας και της επιτυχίας των δικών μας λύσεων και υπηρεσιών σε κάθε ηλεκτρονική εφαρμογή.

Οι εγκαταστάσεις μας βρίσκονται στα Βριλήσσια και εκτός από γραφεία περιλαμβάνουν warehouses, integration center, demo center και training facilities.Πίσω